Kontakt

Banedanmark modtager hver dag mange henvendelse fra borgere, virksomheder og andre interessenter. Banedanmark bestræber sig på at svare alle henvendelser så hurtigt som muligt. 

For at sikre at din henvendelse hurtigt kan videreformidles til rette modtager i Banedanmark, vil vi opfordre dig til at skrive en sigende overskrift i emnefeltet. Hvis din mail indeholder personfølsomme data, eller data der er fortrolighed omkring, vil vi opfordre dig til at sende din henvendelse sikkert gennem din digitale postkasse på borger.dk. Her kan du vælge Banedanmark som modtager. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores persondatapolitik.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du oplever problemer med banen, eller hvis du har forslag til, hvad vi kan gøre bedre. 

Banedanmarks domicil

Banedanmarks domicil ligger på Kalvebod Brygge. Som gæst til huset benytter du hovedindgangen (se kortet), hvor du bliver taget imod i vores reception. Banedanmark stiller ikke gæsteparkering til rådighed. Det er muligt at parkere cykler foran hovedindgangen eller benytte cykelparkerings området markeret på kortet, herfra er der en sti om til hovedindgangen.    

Adresse: Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V. 

Satellitfoto med Banedanmarks domicil på Carsten Niebuhrs Gade 43