Natarbejde mellem Næstved og Vordingborg langs banen

Vores store gule spormaskine presser de nye skærver på plads i sporet.

Efter sommerens store sporspærring er en ny anlægs-etape nået, og vi er et stort skridt videre mod fremtidens grønnere jernbane. Der er genåbnet for togtrafikken, og det betyder, at vi i kortere perioder desværre er nødt til at arbejde om natten, når arbejdet sker i selve sporet.

Natarbejdet i uge 40-41 og 44-45
Vores store gule spormaskine skal påfylde og presse de nye skærver på plads. Det sker i uge 40-41 og igen i uge 44-45. Vi arbejder i tidsrummet 18-05 på strækningen mellem Næstved og Masnedø og bevæger os løbende fra nord mod syd. Det betyder, at det kun er i en kortere tidsrum maskinerne er foran hver enkelt bolig på strækningen, før arbejdet rykker videre sydpå.

Hvorfor arbejder vi om natten
Arbejdet foregår om natten, så togtrafikken ikke generes i dagtimerne. Der kan være støj, støv og andre gener i forbindelse med arbejdet – det beklager vi og prøver at tage hensyn, så vidt det er muligt.

Yderligere kontakt og information
Hvis du har spørgsmål til arbejdet på Ringsted-Femern Banen, kan du kontakte os på: femern@bane.dk eller vagttelefon 9139 9866. Du kan også tilmelde dig nyt om projektet på www.banedanmark.dk/abonnement eller følge Ringsted-Femern Banen på Facebook.

Med venlig hilsen
Byggeleder Jan Nielsen, Banedanmark