Få stationens infoskærm med i lommen med ny app

I appen ”MitTog” får du et hurtigt og nemt overblik over togafgange fra landets stationer.

I appen ”MitTog” får du et hurtigt og nemt overblik over togafgange fra landets stationer. Med appen kan du følge din togrejse og se, hvor langt du er kommet, og hvornår du er fremme.

En ny app ved navn MitTog giver dig adgang til stationens informationsskærm via mobilen, så du har de nyeste opdateringer om din togrejse med dig i lommen.

Allerede på vej til stationen kan du via appen blive opdateret på, hvilket spor toget kører fra, om det kører til tiden, hvor din togvogn stopper, og i hvilken vogn du kan have cykel eller barnevogn med. Og når du er kommet godt af sted med toget, kan du følge din togrejse i realtid og se, hvor langt du er, og hvornår du er fremme. På den måde er du altid et skridt foran på din togrejse.

 

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu lancerer en app, der giver de mange passagerer, som dagligt kører med tog, mere brugervenlig information om deres tog og deres rejse. MitTog tilbyder passagerne muligheden for at have et helt aktuelt overblik over deres tog og afgange lige ved hånden,” siger Pernille Jørgensen, der er trafikinformationschef hos Banedanmark.

 

Skabt til de hyppigt togrejsende

Det er Den Fælles Trafikinformation mellem Banedanmark og DSB, der står bag MitTog, og som er udviklet for at imødekomme behovene hos de hyppigt rejsende togpassagerer.

MitTog er blandt andet udviklet på baggrund af input fra dem, der dagligt bruger toget – nemlig pendlerne. Derfor har appen fået konkrete funktionaliteter, heriblandt muligheden for at gemme sine togstationer som favoritter, man kan nemt finde den nærmeste station, og man kan lave et hurtigt rejsetjek forud for togrejsen. Pendlerne har også været med til at beta-teste den nye app,” forklarer Pernille Jørgensen.

Med en virtuel infoskærm på mobilen vil appen også kunne hjælpe passagerer, der skal tage toget fra en af de stationer, hvor der ikke er infoskærme.

MitTog kan findes i App Store og Google Play og er gratis.

Fakta:

Med MitTog har du en opdateret oversigt over dine togafgange lige ved hånden. Infoskærmen, som du kender den fra stationen, kan nu tages med i lommen, så opdateringen om, hvilket spor dit tog kører fra kun er et par klik væk.

Samtidig er det også muligt at følge dit tog i realtid på selve rejsen. På den måde kan du hele tiden følge, hvor langt du er, og hvornår du ankommer til din slutdestination.

MitTog er en videreudvikling af appen Din Station, som Banedanmark lancerede i samarbejde med DSB tilbage i 2020.