Begrænsning af den kollektive trafik i Nordjylland

For at forbygge smittespredning vil den kollektive trafik fra mandag den 9. november til torsdag den 3. december blive begrænset i dele af Nordjylland

For at forbygge smittespredning vil den kollektive trafik fra mandag den 9. november til torsdag den 3. december blive begrænset til, fra og mellem følgende kommuner: Hjørring, Vesthimmerland, Thisted, Frederikshavn, Jammerbugt, Brønderslev og Læsø. Der hvor der er togtrafik, vil den også blive berørt.

 • På strækningen Struer-Thisted vil Arrivas tog køre mellem Struer og Lyngs. I Lyngs tømmes togene for passagerer. Der indsættes togbusser mellem Ydby og Thisted.

 • I det øvrige Nordjylland kører togene sydfra ikke længere end til Aalborg, da trafikken mellem Aalborg og Frederikshavn er indstillet.

 • Det vil sige, at Nordjyske Jernbaners tog kører mellem Skørping og Aalborg.

 • Skagensbanen mellem Skagen og Frederikshavn og Hirtshalsbanen mellem Hirtshals og Hjørring kører som normalt, da de to baner ikke krydser kommunegrænser.
 • DSB’s tog kører som vanligt, da DSB ikke har togdrift i de syv berørte kommuner.

  Husk at tjekke rejseplanen, inden du tager afsted, eller hold dig opdateret på jernbanevirksomhedernes hjemmesider. Her kan du også læse mere om de nødordninger, der træder i kraft for den kollektive trafik.

  Tak fordi, I passer på hinanden.

  Læs mere på Transport- og Boligministeriets hjemmeside.