Banedanmark på Facebook

Banedanmark er nu også til stede på Danmarks største sociale medie Facebook. I denne uge åbnede Banedanmark sin første officielle Facebook-side og er dermed at finde på hele fem sociale platforme

Banedanmark er nu også til stede på Danmarks største sociale medie Facebook. I denne uge åbnede Banedanmark sin første officielle Facebook-side og er dermed at finde på hele fem sociale platforme Mere end 1000 følger Banedanmark på Twitter. På Instagram kigger over 400 med på de opslag, Banedanmark lægger på. Også på YouTube og LinkedIn kan du finde Banedanmark. Og i denne uge er Banedanmark gået på Facebook med en officiel Banedanmark-side.

På Instagram er det primært de image-bærende billeder af Banedanmark - lokationer og jernbanen - der lokker nye følgere til. Mens Twitter bruges som en nyhedskanal, hvor pressen og borgere kan få informationer om f.eks. en aktuel trafiksituation. LinkedIn er til de jobsøgende og til profilering af arbejdspladsen, mens YouTube bruges som distributionskanal for Banedanmarks videoer.

På Facebook vil det være nyheder om Banedanmark og vores arbejde med at udbygge, drive og vedligeholde jernbanen, som følgerne kan se frem til. Derudover kommer naboer til banen og andre interesserede til at kunne finde informationer om f.eks. borgermøder. 

"Vores målgrupper, det kan være journalister, naboer til banen eller den brede offentlighed, befinder sig i stigende grad på de sociale medier, og vi går derfor glip af en åbenlys mulighed for åbenhed og dialog, hvis ikke vi også er aktive på den front. Vi er jo stolte af vores arbejdsplads og det vil vi gerne vise," siger kommunikationschef Jakob Østerbye.


Find os på:


Facebook

Instagram

Twitter 

LinkedIn

YouTube