Banedanmarks graduate-forløb

Kickstart din karriere som graduate i Banedanmark

Er du nyuddannet, eller er du snart færdiguddannet, så er det måske dig, vi leder efter til Banedanmarks graduate-forløb. Her får du mulighed for at prøve kræfter med og sætte dit fingeraftryk på nogle af vores mange spændende projekter. Samtidig får du chancen for at opbygge et netværk blandt de dygtigste jernbaneeksperter i landet.

Hvis du har lyst og mod, garanterer vi, at du får masser af opgaver, der vil give dig erfaring, faglige kompetencer og ballast til at springe videre ud i din karriere.

Hvad kan du forvente?

  • Du bliver tilknyttet en af Banedanmarks sektioner, hvor du på skift kommer til at arbejde i sektionens afdelinger, så du får erfaring med flere forskellige arbejdsområder.
  • Du får en graduate-vært, der hjælper og vejleder dig gennem hele året.
  • Du får løn inden for rammerne for en nyuddannet ingeniør i Banedanmark.

”Som graduate fik jeg lov til at kombinere min uddannelse som diplomingeniør i Trafik og Transport med mine interesser for IT. Forløbet var et fantastisk springbræt. Jeg endte med at blive fastansat efter kun et halvt år.”

Stine Heldgaard Dransfeldt, Servicearkitekt i Signal Drift, Banedanmark.

Er du vores nye graduate?

Er du nyuddannet eller afslutter du snart din uddannelse? Og vil du være med til at rykke jernbanen ind i fremtiden? Lige nu tilbyder vi følgende, spændende graduate-stillinger:

mød abu som har kickstartet sin karriere som ingeniør i banedanmark