Karriere med muligheder

Er du jurist, ingeniør eller elektriker? Det kræver mange forskellige kompetencer at udvikle og drive fremtidens grønne jernbane. Derfor har vi brug for dygtige kolleger inden for mange forskellige arbejdsområder og fagligheder.  

Vi tilbyder unikke stillinger med et stærkt fagligt indhold, hvor du kan udvikle dig og få ansvar. Du vil opleve, at du tidligt kan få et stort ansvar for både opgaver, økonomi og mennesker. Vi har stor fokus på læring og uddannelse – og på at der skal være mulighed for at skifte rolle og arbejdsopgaver hele livet.

Vil du være med? 

Bliv contract manager eller jurist i Banedanmark

Marie Schou som er med til at  lægge fundamentet til nogle af landets største anlægsprojekter.

Som jurist i Banedanmark har hun fået erfaring med de store udbud og projekter. Marie rådgiver om komplekse problemstillinger i tæt samarbejde med nogle af de dygtigste – med en bred berøringsflade i Banedanmark såvel som med kommuner, bygherrer og andre interessenter. Det skærper fagligheden og giver karrieren retning.

Som contract manager i Banedanmark får du erfaring med komplekse udbud og projekter, hvor du sætter dit fagligt aftryk på fremtidens grønne jernbane. Om du er jurist, ingeniør, projektleder eller erhvervsøkonom er ikke afgørende. Men du skal have lyst til at bygge et solidt juridisk fundament for den grønne omstilling.   

Læs mere om job som contract manager og jurist

Bliv ingeniør på banen

Banedanmark er et fantastisk sted at starte sin karriere som ingeniør. Det fortæller 24-årige ingeniør Abu Bakr Shaker, som er projekteringsleder i Banedanmark. Han arbejder i elektrificeringsprogrammet, der sætter strøm til den danske jernbane, så vi kan få flere klimavenlige el-tog på skinnerne.

Læs mere om ingeniørjob hos Banedanmark.

Mød Abu som er ingeniør i Banedanmark

Bliv IT-specialist i Banedanmark

 Jernbanen er helt essentiel for Danmark – man bliver stolt over at skabe forandringer, der giver så meget mening. Det fortæller Jens Holst Møller, som er chefingeniør i Signalprogrammet.

Signalprogrammet er et af Europas mest ambitiøse og interessante digitaliseringsprogrammer lige nu. Det er grunden til, at folk kommer fra hele verden for at være med. Jens arbejder derfor i et internationalt miljø med nogle af de skarpeste digitale hjerner.

Læs mere om jobbet som IT-specialist hos Banedanmark

Mød Jens som er IT-specialist

Bliv AC-konsulent i Banedanmark 

Som akademisk konsulent i Banedanmark kommer du helt tæt på det politiske maskinrum, hvor der træffes beslutninger, som du bidrager til at føre ud i livet. Samtidig får du en bred berøringsflade med kommuner, jernbaneoperatører og politiske interessenter i arbejdet for at udvikle en bæredygtig bane, som binder regioner, byer og mennesker bedre sammen.

Læs mere om AC-job hos Banedanmark

”Jeg har været overrasket over, hvor komplekst et område jernbanen er, og hvor meget man skal tage højde for – kompleksiteten over for borgere og politikere, og hvor mange der er involveret. Her sidder man helt tæt på det sted, hvor tingene sker i en forbløffende stor organisation.”

Søren Kyster Hvelplund, Direktionskonsulent.

Leder i Banedanmark

I Banedanmark kan du starte en spændende lederkarriere, uanset om det er dit første lederjob, eller om du allerede har mange års erfaring med ledelse. Vi sørger for, at du får de bedste forudsætninger for at løse dine ledelsesopgaver og vokse i rollen som leder.

Vores vision er at udvikle og bygge en attraktiv, grøn, sikker og effektiv jernbane, og vores mission er at levere på vores kerneleverancer: Punktlighed, Projekter og Ordentlighed. Det kræver god ledelse.

God ledelse er alfa og omega for at komme i mål

Vi har høje forventninger til dig som leder i Banedanmark. Du får et stort ansvar, men du bliver også mødt af helhjertet opbakning, anerkendelse og ambitioner om, at vi sammen skaber en velfungerende arbejdsplads, hvor trivsel, professionalisme og høj faglighed er i fokus.

Læs mere om lederjob hos Banedanmark

""

Få besked om jobmuligheder

Få en mail, når der kommer en ledig stilling, der matcher dine ønsker til drømmejobbet i Banedanmark.

Opret en jobagent
""

Ledige stillinger

Det er stort at bygge fremtidens grønne jernbane. Vil du være med?

Se vores ledige stillinger

Velkommen på banen!