Forlænget arbejdsperiode mellem Valby og Frederikssund

BANEDANMARK ER STORT SET FÆRDIGE MED DE SIDSTE ARBEJDER MELLEM VALBY OG FREDERIKSSUND, MEN VI NÅR DESVÆRRE IKKE AT BLIVE FÆRDIGE INDEN D. 23. AUGUST. Arbejdet mellem Frederikssund og Valby forlænges til udgangen af oktober og udføres i togfrit interval fra kl. 00.00 til kl. 05.00. Vi kan desværre ikke oplyse præcis, hvornår vi arbejder på hvilke dele af strækningen, da det afhænger af fremdriften af vores arbejder.

Det skal vi lave

Vi skal foretage mindre restarbejder så som at lægge kabler i kabelkasser, foretage TV-inspektion, udvidelse af sporkassen og rydde op. Aktiviteterne forventes ikke at være støjende og vil hele tiden flytte sig som arbejdet skrider frem. Det vil fortsat blive udført om natten af hensyn til pendlertrafikken på banen. Arbejdspladserne ved Herlev, Ballerup og Frederikssund vil blive brugt i forbindelse med arbejdet som hidtil. 

1 års sporjustering

Fra slutningen af september vil vi udføre 1 års sporjustering på hele strækningen mellem Valby og Frederikssund. Arbejdet forventes at blive udført fra den 30. september til den 19. oktober 2019. Arbejdet vil foregå i aften- og nattetimerne fra kl. 20.00 til kl. 06.00 for ikke at berøre togtrafikken i dagtimerne. Sporjusteringen kan være støjende, men når vi sporjusterer flytter arbejdet sig relativt hurtigt, så du vil som nabo kun kortvarigt være udsat for støj fra arbejdet.

Kontakt os

Har du spørgsmål kan du kontakte os på Valby-Frederikssund@bane.dk. Udenfor normal arbejdstid kan du kontakte os via Falck på tlf. 70222407.
 
Du kan læse mere om projektet her.

Vi beklager de gener, arbejdet medfører.