Weekendtest mellem Roskilde og Køge i uge 6

BANEDANMARK LUKKER ALLE JERNBANEOVERKØRSLER MELLEM ROSKILDE OG KØGE I WEEKENDEN FRA FREDAG D. 8. FEBRUAR KL. 23.00 TIL LØRDAG KL. 09.30 OG IGEN FRA LØRDAG EFTERMIDDAG KL. 16.30 TIL MANDAG D. 11. FEBRUAR KL. 06.

Spærringerne skyldes, at vi tester det nye signalsystem på strækningen. Signalsystemet giver blandt andet mulighed for, at der kan køre flere tog og mindre ventetid ved overkørslerne. Det er af sikkerhedsmæssige hensyn nødvendigt at lukke overkørslen, når vi tester. 

Vi oplever desværre flere, der ikke respekterer afspærringerne og krydser banen trods spærrebomme og byggepladshegn. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at det ikke alene er ulovligt af krydse overkørslerne, men også livsfarligt, da der kører testtog med høj hastighed på banen. Overtrædelse medfører politianmeldelse. Læs mere her.

Overkørsler lukket fra fredag til mandag

Testen er planlagt således, at overkørslerne er lukket fra fredag d. 8. februar kl. 23.00 til lørdag kl. 9.30. Der spærres igen fra lørdag kl. 16.30 til mandag d. 11. februar kl. 06.00.

Vi lukker følgende jernbaneoverkørsler:
• Kamstrupvej, 4000 Roskilde
• Salløvvej, 4621 Gadstrup
• Hovedgaden, 4622 Havdrup
• Nauerbjergvej, 4622 Havdrup
• Østergade, 4623 Lille Skensved

 

Togbusser i stedet for tog

Tests er lagt i weekenden af hensyn til togtrafikken. DSB indsætter togbusser i forbindelse med spærringerne. Se mere på rejseplanen.dk.

Vi beklager de gener, arbejdet har for dig. Vi gør, hvad vi kan for at mindske generne. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på signalsystemer@bane.dk.

 

Flere weekendspærringer

Vi forventer at spærre overkørslerne igen i uge 9 (1.-4. marts). Der tages dog forbehold for ændringer. Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med seneste nyt.