Weekendtest mellem Roskilde og Køge i uge 34

BANEDANMARK LUKKER ALLE JERNBANEOVERKØRSLER MELLEM ROSKILDE OG KØGE I WEEKENDEN FRA FREDAG D. 23. AUGUST KL. 19.00 TIL SØNDAG D. 25. AUGUST KL. 06.00. OVERKØRSLERNE ER ÅBNE LØRDAGEN FRA 9.30 TIL 16.30.

Banedanmark er i fuld gang med at teste det nye signalsystem på den første strækning i Østdanmark mellem Roskilde og Køge. I uge 34 er testen planlagt således, at alle overkørsler vil være lukket fra fredag kl. 19.00 til lørdag kl. 9.30. De spærres igen fra lørdag kl. 16.30 til søndag kl. 06.00. Det vil derfor være normal togdrift på strækningen søndag. 

Vi lukker følgende jernbaneoverkørsler:

• Kamstrupvej, 4000 Roskilde
• Salløvvej, 4621 Gadstrup 
• Hovedgaden, 4622 Havdrup 
• Nauerbjergvej, 4622 Havdrup 
• Østergade, 4623 Lille Skensved 

Næste test i uge 40

Når Banedanmark tester i uge 40, vil alle overkørsler mellem Roskilde og Køge være lukket fra fredag kl. 19.00 til lørdag kl. 9.30. De spærres igen fra lørdag kl. 16.30 til mandag kl. 06.00.

Afsluttende fase

Banedanmark er gået ind i den afsluttende fase på strækningen mellem Roskilde og Køge. Hvis alt går efter planen sættes det nye signalsystem i december 2019. De første testweekender skal vise, om det er realistisk at sætte systemet i drift. De næste spærringer frem mod ibrugtagningen af systemet vil derfor først blive meldt ud, når den endelige plan ligger helt fast. 

Togbusser i stedet for tog

Tests er lagt i weekenden af hensyn til togtrafikken. DSB indsætter togbusser i forbindelse med spærringerne. Se mere på rejseplanen.dk. 

Vi beklager de gener, arbejdet har for dig. Vi gør, hvad vi kan for at mindske generne. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på signalsystemer@bane.dk

SMS-varslinger fra Banedanmark

Banedanmark benytter sig af et SMS-varslingssystem. Varslingssystemet bygger på offentligt tilgængelige telefonnumre. Der sendes SMS’er ud til de naboer, hvis telefonnummer er registreret på en adresse baseret på et geografisk indtegnet område. Hvis du ønsker at til- eller afmelde dig SMS-varslinger fra Banedanmark skal du gøre det via dette link: https://banedanmark.servicevarsling.dk/