Nyt køreledningsanlæg mellem Østerport og Nordhavn

Banedanmark skal fra d. 2. september til d. 10. november etablere et nyt kørestrømsanlæg på S-banen mellem Østerport Station og Nordhavn Station.Arbejdet er lagt om natten for at begrænse generne for togtrafikken mest muligt. Arbejdet vil derfor finde sted mellem klokken 20.30 og 04.30 og i weekender.

Det skal vi lave
Som en del af arbejdet skal vi etablere i alt 21 nye kørestrømsmaster med ca. 50 meters afstand. Når kørestrømsfundamenterne er etableret sætter vi de nye kørestrømsmaster op for til sidst at flytte køreledninger over på masterne.

Kørestrømsfundamenterne forventes at blive udført i følgende perioder:

  • Fra mandag d. 2. september til fredag d. 6. september i tidsrummet 20.30 til kl. 04.30
  • Fra søndag d. 08. september til fredag d. 13. september i tidsrummet 20.30 til kl. 04.30 
  • Fra søndag d. 15. september til fredag d. 20. september i tidsrummet 20.30 til kl. 04.30 

NB! Tidsplanen er vejledende og der tages derfor forbehold for ændringer.

Arbejdsplads ved Østerport St.

Ved Østerport Station vil vi i hele perioden, mens arbejdet står på anvende et lille areal ved Folke Bernadottes Allé til at omlæsse fra vej til spor. 

Arbejdsplads ved Østerport Station

Sådan arbejder vi
Vi planlægger vores arbejde, så det er til mindst mulig gene for vores omgivelser. Alligevel kan det ikke undgås, at du som nabo til arbejdet periodevis kan opleve støj fra vores arbejde.

Arbejdet vil overvejende blive udført med anvendelse af specielle skinnekørende entreprenørmaskiner og forskellige håndholdte arbejdsredskaber. Maskinerne kan være støjende, men arbejdet flytter sig, så støjen vil kun være af begrænset varighed.

Banedanmark anvender arbejdsplads ved Lersøen
I forbindelse med arbejdet skal Banedanmark bruge arbejdspladsen ved Lersøen som oplagsplads for materialer og komponenter til udførelsen af projektet. 

Arbejdsplads ved Lersøen

Nabo til arbejdspladsen ved Lersøen
Som nabo til arbejdspladsen vil du kunne forvente på- og aflæsning af bygge- og anlægsmaterialer, jord mm. og andre aktiviteter fra kl. 07.00 til 19.00. Fra kl. 19.00 til 07.00 vil der kun forekomme gennemkørsel med dumpere og til- og frakørsel med skinnekørende arbejds- og materielvogn ved arbejdsområdet. Vi planlægger vores arbejde, så det er til mindst mulig gene for vores omgivelser. Alligevel kan det ikke undgås, at du som nabo periodevis kan opleve støj fra arbejdspladsen samt øget trafik til og fra området. 

Vi beklager de gener, arbejdet medfører.